Sparraus

JABC sparraus

Sparraus antaa uutta virtaa!

Yrityksille suunnattu sparraus on kahdenkeskinen, luottamuksellinen keskustelu, jolla pyrin auttamaan sinua löytämään vaihtoehtoja ja ratkaisuja käsillä olevaan yritystoiminnan haasteeseen.

Nämä haasteet voivat olla moninaisia. Ehkä joskus tuntuu, että asiat eivät järjestäydy mielessä ja tuntuu epävarmalta, mitä pitäisi tehdä seuraavaksi? Kaipaat apua juoksujärjestyksen laadintaan. Ehkäpä myynti ei vedä, et oikein tiedä mistä tavoitat asiakkaasi tai missä sosiaalisen median kanavissa kannattaisi olla. Ehkä kaipaat apua somekanavien tai sisällöntuotannon kanssa. Tai järjestelmälliseen brändin rakentamiseen tai markkinointisuunnitelman tekemiseen. Ehkäpä oma jaksaminen yrittäjänä on haasteellista tai talousasiat painavat mieltäsi. Välillä voi olla, että haluat vain miettiä, miten priorisoida asioita, jotta aikaa jää myös perheelle. Yrittäjä painii monien näiden asioiden kanssa päivä toisensa jälkeen. Vaihtoehto voisi olla sparraus.

Sparraus tarkoittaa sitä, että keskustelemme luottamuksellisesti. Autan sinua jäsentämään ajatuksiasi ja löytämään sinulle sopivaa suuntaa. Toimin sinulle peilinä, autan sinua löytämään uusia näkökulmia ja tarkastelemaan kriittisesti tilannettasi. Annan oman osaamiseni käyttöösi, tuon pöytään koko kokemukseni markkinoinnin ja yritystoiminnan saralta. Autan sinua jäsentämään ajatuksiasi ja löytämään ratkaisun, joka auttaa juuri sinua eteenpäin, riippumatta yritystoimintasi vaiheesta tai muodosta.

En käytä monimutkaisia kaavioita tai paksuja lomakenippuja. Keskustelemme ja pyrimme löytämään sen oleellisen asian, jolla on suurin vaikutus tulevaan. Sparrausta ei tarvitse jännittää – olen siellä sinua varten! Katso oheisesta videosta, missä asioissa esimerkiksi voin sinua tukea.

 

Sparraus voidaan toteuttaa joko kasvokkain tapaamisella tai verkkoyhteyden välityksellä, hyödyntämällä esimerkiksi puhelinta, Skypeä tai Zoomia. Näin ollen sijainti ei ole ongelma vaan voit osallistua sparraukseen vaikka toisesta maasta tai lentokentältä. Sparrausta on saatavilla suomeksi ja englanniksi. Olen Redesanin sparraajaverkoston jäsen ja siksi sparraus ostetaan suoraan Redesanin verkkokaupan kautta. Verkkokauppaan pääset allaolevasta linkistä. Halutessasi voit sopia sparrausajan suoraan kanssani jo etukäteen.

Vinkkejä markkinoinnin kehittämiseen löydät myös yrityksemme Youtube-kanavalta! Käy tilaamassa kanava ja saat ilmoituksen aina kun uusi vinkki ladataan kanavalle!

 

 

Kokeile sparrausta jo tänään!